How to accumulate marker

Low Cost Spectrum Analyzer PC Software

How to accumulate marker

Postby Deepaksingh » Monday 13. September 2010, 11:28

The marker accumulate feature is dialed in LCS how can i enable it.

I am using HF-2025E and HF-6065
Deepaksingh
 
Posts: 10
Joined: Wednesday 8. September 2010, 08:39

Re: How to accumulate marker

Postby Moderator » Monday 13. September 2010, 11:33

You have to switch to a FIELD unit like V/m, A/m or W/m² first because you CANT accumulate dBm values.
Then you can select the "Marker accumulate" in the "Results" window.
Moderator
 
Posts: 1047
Joined: Tuesday 20. April 2010, 13:24
Location: Aaronia AG


Return to LCS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron